Skyldfølelser

* Så længe jeg kan huske har jeg haft dårlig samvittighed over alt. Alt var min skyld og jeg havde et enormt ansvar på mine skuldre. Det var naturligvis meget tyngende, og pressede mig på mange måder, og gjorde det svært for mig at få fokus på mine egne problemer, og i det hele taget at tage hånd om mig selv, fordi jeg hele tiden skulle sørge for at alle andre havde det godt.

Jeg talte med Hannah om det. Jeg havde tidligere haft stor succes med at blive sukkerfri gennem hypnose, og tænkte derfor at det kunne være et forsøg værd. Og det var næsten et mirakel. Det var som om et eller andet inden i mig faldt i hak, og allerede samme dag tænkte jeg flere gange på, at jeg reagerede anderledes på børnenes krav og på problemer på arbejdet, og i det hele taget på omverden.

Der er gået 1 måned nu, og det bliver bare bedre og bedre. Jeg ser meget mere klart, og det føles som om jeg er blevet fri for en kæmpe byrde. Jeg arbejder videre med hypnosen, det er det bedste redskab jeg nogensinde har oplevet, til at forstå mig selv, og til at blive fri for hæmmende begrænsninger der præger mit liv i negativ retning.

Christina Wandel

Præstations- og eksamensangst

* Kære Hannah,

Jeg vil gerne sige dig tak for din indsats, det gik rigtig godt til eksamenerne for Emma, takket være din beroligende hjælp. Jeg har givet dit navn videre.
 
Med venlig hilsen / Best regards

Charlotte Sommer

* Hej Hannah
Jeg lovede dig en tilbagemelding efter jeg havde været til eksamen.
Der er helt klart sket en ændring, jeg har været meget mere rolig til den mundtlige del end før og føler jeg har haft et andet overblik end tidligere.
Jeg skal bare finde den 100% tro på jeg kan det jeg snakker om. Men kan mærke processen går i den rigtige retning.
Og det lykkes mig at gå på sommerferie med et 10 i pædagogik :O) så noget har det hjulpet for det har jeg ikke prøvet før :O)
Når men tusinde tak for hjælpen. Rigtig Go’ sommer

Charlotte

Angst
* Jeg er en ung pige som har haft store problemer med panikangst og socialfobi i et år før jeg startede hos Hannah, men efter at have været til hypnose nogle gange, kan jeg mærke en stor positiv ændring. Det har givet mig en bedre livskvalitet og jeg tror nu på, at jeg kan slippe af med min angst. Jeg er rigtig glad for at jeg tog beslutningen om at prøve hypnose.

Maria 17 år

Overvægt
* Kære Hannah
Tusinde tak for slankeforløbet. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg værdsætter nu mig selv og har fået nye interesser. Behøver jeg sige, at jeg stadig er slank og søde sager interesserer mig ikke mere.

Margit M. Johansen

* Da jeg startede hos Hannah van de Veer vejede jeg 23 kg for meget. Nu har jeg tabt 7 kg og jeg taber mig mere og mere for hver dag.Hannah stiller mig nogle gode spørgsmål og hypnosen er meget behagelig. Jeg er rigtig glad for, at jeg besluttede mig for at prøve hypnose.
Tina Holm

* Hej Hannah

Jeg vil bare sige tak for din hjælp. Jeg er imponeret over hvad 3 hypnose-sessioner har kunnet gøre ved mig. Jeg har fået et meget mere afslappet forhold til rigtig mange ting, herunder til mad og til min forestilling om hvad mangel på mad kunne gøre ved mig. Jeg føler ikke længere behov for at have kontrol med alting. Og har oplevet hvilke skønne oplevelser der kommer ud af at flyde lidt mere med i stedet for at kæmpe imod ?

Jeg vil ikke tøve med at anbefale dig til andre!

Mange Hilsner fra

Lotte

Rygestop
* Jeg har røget siden jeg var 16 og jeg havde ikke troet, at det ville være så nemt at holde op. Jeg har ikke tænkt ret meget på smøger. I stedet for har jeg lavet en masse ting for mig og  familien.

Michael Jørgen Andersen

Stress 
* Jeg er pt. sygemeldt med stress, som jeg mener, er en reaktion på hele min livssituation. Jeg føler mig energiforladt og anspændt. Hjemme ser jeg mest tv, læser eller løser sudoku.
Efter jeg er kommet i behandling hos Hannah, er jeg blevet mere afslappet, gladere og fået mere energi og lyst til at gøre ting igen. Fx har jeg lavet en database til min mand og kreeret en kæmpe collage med billeder af min datter. Nu laver jeg andet end at se tv og læse.
Jeg føler, at Hannah er meget kompetent. God til at lytte og finde frem til det, der skal bearbejdes. Jeg er altid afslappet og glad, når jeg forlader hende.

Hanne G.

Fobi
* Hej Hannah. Synes lige jeg vil fortælle dig, hvordan min flyvetur til Japan gik. Jeg havde kun en lille smule kriller i maven, da vi gik til paskontrollen i Kastrup. Det gik over og den ultimative prøve kom i Amsterdam, hvor der var fejl på ilt systemet i kabinen. Vi måtte skifte fly og var 4 timer forsinket.
Hypnosen virkede super og jeg er kun ked af, at jeg ikke fik hjælp før.

Jette Christiansen

* Så er jeg hjemvendt fra Mallorca med mine 2 døtre. Jeg var til hypnose hos dig lørdag d. 21/7 for at få kurreret min flyskræk og skulle flyve d. 27/7. Det gik rigtigt fint både ud og hjem, kunne oven i købet nyde turen og ind imellem læse lidt i en bog. Vi havde en pragtfuld tur og jeg kunne uden problemer sætte mig op i et fly igen imorgen. mange tak for din hjælp. 
Hilsen

Bente

* Hej Hannah

Lige en lille update. Er kommet hjem fra Rom efter en dejlig ferie med to meget mere afslappende flyrejser. Udturen var lidt turbulent og jeg fik lige hjertebanken, men fik styr på tankerne og brugte mit anker. Hjemturen var rigtig god -på den måde, at jeg faktisk var fuldstændig afslappet og fik sat mig ved vinduet, med vores datter i midten. Ingen uro overhovedet, hvilket er utroligt, når jeg tænker på, hvordan jeg tidligere har haft det. Både min mand og jeg er altså ret imponeret, glade (og forundret) over hvor stor en forskel det har gjort ved mig. Tusind tak.

Kh

Lotte

Selvværd/selvtillid

* Kære Hannah

Nu har jeg været til sang to gange efter endt hypnose og jeg må sige at jeg klart kan mærke en forskel.
Første undervisningsgang sang jeg mest øvelser, og forventede derfor ikke den store ændring. Trods det synes jeg alligevel, at jeg kunne mærke en forandring.

I går sang jeg så både øvelser og sange og her kunne jeg tydeligt mærke forskel. I dag kan jeg slet ikke huske hvilke fejl jeg lavede, kun at jeg blev rettet et par gange, og at det overhovedet ikke ændrede min sindstilstand:-) Jeg var tilstede i nuet, og derfor blev min sang også helt umiddelbar. Det eneste det krævede var at jeg stolede på at min forbedredelse var god nok, alt andet “støj” lukkede jeg ude.

Det var fuldstændig fantastisk at opleve, at jeg ikke behøvede at bekymre mig om noget som helst. Jeg sang “rigtigt” 80% af tiden, og aldrig før har jeg været så helt og aldeles ligeglad med de eventuelle fejl jeg lavede – for jeg føler slet ikke at de er fejl længere.
Jeg var pludselig en del af min process – uden bekymringer – kun glæde. Jeg er imponeret over at hypnosen virkede så godt og jeg er glad for at jeg gjorde det. Det har naturligvis også været de samtaler vi har haft inden hypnosen som bestemt har skubbet til min måde at tænke om mig selv på. Dét at skulle dele ens inderste tanker om sig selv var ret grænseoverskridende, men også meget givende.Tak:-)

med venlig hilsen
Katrin

* Hej Hannah

Jeg kom til dig fordi jeg ville arbejde med min præstations angst.

Vi kom dog ret hurtigt til at arbejde med andre relevante temaer, som havde påvirket mit liv negativt. Lavt selvværd som den røde tråd igennem hele forløbet, min indre vrede, som jeg under pres ikke kunne styre, min generel uro og nervøsitet i kroppen efter at have fået to små børn i løbet af kun 2 år, min udmattelse og træthed.

Der var lige pludselig mange emner at tage fat på.
Jeg var hos dig 5 gange tror jeg.
Og jeg er blevet et andet menneske.

Jeg har altid været et glad menneske, men stod i de sidste år pga. udmattelse/nervøsitet i vejen for mig selv.Allerede efter de første timer kom der en ro i min krop som jeg ikke havde kendt før. Efter første hypnose kom jeg knap nok hjem fordi jeg var så fuldstændig afslappet, så jeg havde kunnet faldet i søvn kl. 16 om eftermiddagen ?
Efter de næste timer etablerede roen sig og også energien og livsgladen vendte tilbage.

Jeg følte for første gang i livet at jeg var helt god som jeg er – og mine kollegaer/venner/min familie kunne hurtigt mærke, at jeg lige pludselig havde en helt anden udstråling. Positiv, glad. Det var mit nye selvværdsfølelse.Vores hypnose time med emnet “vrede” var banebrydende for min hverdag. Jeg kom slet ikke mere i det røde felt. Uanset hvor presset jeg var i hverdagen med 2 små banditter. Jeg kunne føle tydeligt mere kærlighed til min familie, nu, hvor vreden var reduceret ned til et rimeligt niveau, som passede til den respektive situation og som ikke rullede over mig som en eller anden storm.

Efter forløbet hos dig ændrede sig stille og roligt mange ting i mit liv:

Jeg har fået et nyt job, hvor jeg endelig kan bruge mine evner igen, og hvor jeg kan udfolde mig meget. Det er bare fantastisk fordi det var ikke nemt at skifte i de her tider…med dette arbejdsmarked.
Jeg har etableret min blog og den er blevet ret succesrig. I samme sammenhæng er jeg begyndt til at skrive igen, nogle short storys, og den første bliver faktisk snart offentliggjort i et tysk forlag. Så en stor hobby har fundet plads i mit liv, noget, som jeg altid har godt kunnet tænke mig, men som var ligesom gravet ned i jorden, fordi jeg havde mistet adgang til mig selv og det, som jeg egentlig har lyst til at lave.

Og last but not least: Min familie har det også meget nemmere at være sammen med mig :-)Så jeg vil sige TUSIND TAK for hjælpen.
Hypnosen har påvirket mit liv meget positivt og der er sket udviklinger, som jeg ikke har set komme og som jeg er meget glad for.

Mange Hilsner

Maritta Demuth

* Resultater er individuelle og kan variere fra person til person.

Kontakt Hannah van de Veer

Hypnose Hannah van de Veer
Master Hypnoterapeut
NLP Terapeut
Familievejleder
Coach

Hannah van de Veer
Vanløse Alle 102, stuen
2720 Vanløse

Tlf 50 100 008

info@hannah-vandeveer.dkÅbningstid:
Man-on kl 8-20
Tor-fre kl 8-14
Lør-søn kl 12-18