Vægttab

Du har et ønske om at veje mindre end det, du gør i øjeblikket – og det skal være et varigt vægttab.

Du har måske prøvet masser af slankekure, men når slankekuren er slut, og du begynder at spise normalt, vender vægten hver gang tilbage til det, den var før eller måske endnu mere. Du ved præcis, hvor mange kalorier, du må få. Du ved lige præcis, hvad du burde spise og især ikke spise, men alligevel går det galt.

Årsagen til dette er ofte, at overvægten i virkeligheden blot er et symptom på en psykisk ubalance.
Vi forveksler ofte følelser med sult. Det at spise er en god ting på de rigtige tidspunkter, men mad, cola og søde sager skal ikke bruges som trøst eller belønning eller til at tilfredsstille andre behov end sult.
Det er som regel undertrykte følelser og oplevelser, der udløser trangen til at spise mere, end du har brug for.

Med hypnoterapi søger vi at “knække koden” til overspisningen. Når du bliver bevidst om, hvad det er, der udløser spisetrangen, kan du ændre denne adfærd og opnå et varigt vægttab. I hypnose er det underbevidstheden, der er den aktive del af din hjerne. Din underbevidsthed husker alt, hvad du har oplevet, lige siden du blev dig.
Og din underbevidsthed ved, hvad der udløser trangen til at spise mere, end du har brug for.

Hypnosen og hypnoterapien kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om, hvorfor og hvornår du spiser og reagerer hensigtsmæssigt i forhold til dette og opnå større motivation til at dyrke motion, hvilket også er med til at give dig et bedre velbefindende og et et større vægttab.

Du skal være tilfreds. Du skal ikke være fyldt op.

 

” Kære Hannah

Jeg lovede dig en tilbagemelding om, hvordan det går efter de 4 x hypnoseaftaler jeg havde. Jeg er stadig sukkerfri og jeg bruger mine redskaber, når jeg har brug for det i travle perioder. Nu belønner jeg mig selv med de gode ting, som gør mig glad. Min mand spiser heller ikke slik mere og hele familien spiser sundere nu. Det bedste ved det hele er, at jeg nu er gået igang med en ny uddannelse. Nu tror jeg på mig selv og jeg kan meget mere end jeg selv troede før. Tak – og måske vi ses igen for Anja er bange for edderkopper og vil nu gøre noget ved det.”

Helle Jespersen